to elektrikere går pratende i en lagerhall

Sikkerhet

Vi gjør bedriften din trygg. Snakk med oss om sikkerhet.

En sikrere arbeidshverdag

Det er en rekke krav til sikkerheten til det elektriske anlegget i en bedrift. Noe er lovpålagt. I tillegg er det flere valg du kan ta – basert på behovene i din bedrift. Har dere lager eller produksjon med store verdier? Er det «free seating» og dermed behov for stor fleksibilitet? Snakk med oss i Norgeseliten for å være trygg på at du har det du trenger i din bedrift.

Vi sørger for at dine ansatte har den strømmen de trenger for å utføre jobben sin. Vi tilpasser det elektriske anlegget til bedriftens spesifikke behov. Det gir deg trygghet i den daglige driften og sikrer produksjon uten driftsstopp.

Lurer du på hvordan det står til i din bedrift? Norgeselitens elektrikere tilbyr internkontroll med en tilstandsrapport som gir deg svar på det du trenger å vite om det elektriske anlegget.

Strømmen du trenger

Med riktige kabelkanaler og grenstaver sørger vi for at du får strøm der de ansatte faktisk er. Midlertidige og dårlige løsninger øker risikoen for brann. Vi sjekker skjøteledninger for farlige feil og skreddersyr løsninger for stikkontakt og strømuttak i din bedrift. Det er lurt både i kontorlandskap og produksjonslokaler.

Strømbrudd

Noen ganger har du ikke råd til et øyeblikks strømbrudd, enten det er et uhell eller et angrep. Norgeseliten kan sikre deg avbruddsfri strømforsyning (UPS). Da kan alt kritisk utstyr fortsette på nødstrøm.

I tillegg jobber vi forebyggende. Våre faglærte elektrikere sørger for at nettet ikke blir overbelastet. Det kan føre til strømbrudd og dermed store konsekvenser.

Alarmer

Når det som ikke skal skje, skjer, kan det være avgjørende med rask varsling. Vi hjelper deg med det du trenger av tyveri-, brann- og vannalarm. Fra en enkel røykvarsler til store, kompliserte alarmsystemer tilpasser vi alarmsystemet til risikoene i din bedrift.

Kameraovervåking

Det er viktig at uvedkommende ikke tar seg inn i bedriften. Vi kan montere komplette pakker for kameraovervåking, som er enkle og sikre å bruke – og ikke minst som ivaretar gjeldende lover og regler for personvern og datalagring.

Adgangskontroll

Du slipper nøkler når vi installerer anlegg for adgangskontroll. Med gode systemer for adgangskort og fjernstyring av dører og porter via app sikrer vi at du bare slipper inn dem som skal inn.

Porttelefoni

Med gode løsninger for borettslag og bedrifter installerer vi porttelefoner med kamera, slik at du får oversikt over hvem du slipper inn.

Tidsstyring

Små feil kan få store konsekvenser. Brann i en kaffetrakter eller oppvaskmaskin kan føre til store kostnader. Kanskje vil dere ha et system som gjør at slike maskiner ikke kan gå mens det ikke er mennesker til stede? Vi installerer gode løsninger som kan skru av dingser automatisk etter en gitt tid.

Overspenningsvern

Lynutladninger i atmosfæren fører ofte til høye overspenninger på luftledninger. Et overspenningsvern leder overspenningene unna det elektriske anlegget i bedriften din. Overspenninger kan gjøre skade på motorer i frysere, elementer i vannvarme og PC-er. Det er trygghet i å vite at vi i Norgeseliten sørger for at dette ikke skjer.

Sertifikater